Polder Nijenrode Kaas

De familie Van Woudenbergh is al jaren gevestigd in Breukelen, naast Instituut Nijenrode, waar voor het grote deel de top van het huidige bedrijfsleven is of wordt opgeleid.
In dat Instituut is veel kennis en ontwikkeling aanwezig voor wat betreft management enz.

In de boerderij naast Nijenrode is veel kennis aanwezig m.b.t. het maken van de echte boerenkaas.
Met een ambachtelijke productie onderscheidt deze kaas van de familie Van Woudenbergh, zich van de fabriekskaas en vele andere soorten boerenkaas. De traditie van deze boerderij naast Nijenrode is een authentieke productie wijze, die al jarenlang is gewaarborgd.
Dat is ook de basis van de smaak en het succes van deze heerlijke boerenkaas.
De natuurlijke rijping met een liefde voor de kaas, en de tijd, maakt de smaak nog fijner en voller.

De kaas is in vele leeftijden te verkrijgen. Elke leeftijd heeft zijn eigen identiteit en smaak. Daardoor is het voor u moeilijk een keuze te maken.
De smaak is vol en fijn en absoluut niet zout.
Hij is natuurlijk naast de bestemming voor de boterham, ook voor een blokje naast een heerlijk glas wijn. Natuurlijk laat deze kaas zich ook verleiden tot ingrediënt voor een heerlijke salade of als onderdeel van een aantal boeren sandwiches met sla en tomaat.

Zie voor meer ideeën onze recepten pagina --> Recepten

De kaas herkent u aan de fraaie opdruk, om de echtheid en keus van deze kaas voor u als consument makkelijker te maken.

Wanneer u kiest voor de PolderNijenrode kaas kiest u voor vakmanschap en een briljant onder de echte Hollandse boerenkazen.

Met deze kaas kunt u ook uw vrienden verassen in het buitenland.
De deuren gaan voor u vanzelf open als u deze authentieke kaas met liefde voor Uw vakantieadres meeneemt. U moet wel oppassen dat u de volgende keer niet meer moet meenemen! U bent gewaarschuwd.

De familie Woudenbergh uit Breukelen maakt al 150 Jaar boerenkaas. Met al deze ervaring hebben zij een eigen boerenkaasmerk uitgebracht: Polder Nijenrode. Het resultaat is een bijzondere boerenkaas, die u absoluut geproefd moet hebben.

Ons assortiment Nijenrode kaas is als volgt:

  • Polder Nijenrode boerenkaas ( 16 Kg )
  • Polder Nijenrode boerenkaas ( 30 Kg )
  • Polder Nijenrode boerenkaas ( 60 Kg )

Polder Nijenrode kaas is leverbaar van Jong tot en met belegen.